Information fra fodboldbestyrelsen

Af Purnima Ortved d. 11. maj 2020 kl. 08:21

Kære Alle

I Ramløse fodbold følger vi lige nu udviklingen tæt, med håbet om at der indenfor en meget overskuelig fremtid vil bliver meldt ud, hvordan ikke eliteklubber som Ramløse fodbold kan komme igang igen, under særlige betingelser, men forhåbentligt i en form, så vi alle kan komme på græs igen.

Vi har indtil videre fulgt alle de anbefalinger, der er udstukket af fodboldens organisationer. Alle aktiviteter været yderst begrænsede, og vi har derfor valgt ikke at udsende kontingent opkrævninger for denne sæson endnu. Når de nuværende restriktioner ændres til en form, hvor træning og turneringer igen tillades vil vi beslutte, hvordan vi kræver kontingent ind for sæsonen. Men vi håber, at I alle står mere end klar med jeres fodboldstøvler, til fortsat at melde jer og støtte jeres lokale fodboldklub, så I kan komme ud at spille med og mod jeres venner igen, og vi kan få Ramløse fodboldforening op at køre igen.

Efter Mette Frederiksens udmelding i onsdags, er vi heldigvis ved at være tættere på en genåbning. Vi afventer dog at Gribskov kommune giver et klart ja til det også.

Der er ikke nogen tvivl om, at denne nedlukning har haft den umiddelbare fordel at banerne har haft ro til at kommer sig fuldstændigt efter en ellers svær græs-periode. Banerne står fuldstændigt klar og er i topform til at tage imod igen. Derfor med håbet om, at vi snart mødes på græsset igen, og at vi ser jer allesammen tilbage på banerne ved Ramløse hallen snart, et pas på jer selv og jeres til vi ses igen.

Hilsen Ramløse fodboldbestyrelse

Udsendt til:
Gran Cru Veteran (Preben/Dan)
Serie 5 Herrer (Mads/Rasmus)
Vet. Arresøt. (Leif/Morten)
Serie 6 Herrer (Peter/Jan)
Årgang 2006-2007 (Carsten/Mikkel/Brian)
Årgang 2008-2009 (Jesper/Thomas)
Årgang 2012-2013 (Christian/Søren)
Fodbold Fitness - Damer
Ingen kommentarer
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind her

Logger ind... vent et øjeblik!

waiting

Medlem login

Kodeord
Glemt kodeord?

Sponsorer

Kontingentbetaling:
Oplys navn og årgang ved betaling

MobilePay nr: 77148

Handelsbanken konto: 6490-2019666


Ramløse Fodbold (RIF) @ 2020
Kirsebærvej 21
3200 Helsinge
Tlf: 23238045
Kontakt os - Meld dig ind i klubben - Håndtering af personlige data (GDPR)